Watersnijden Zeeland

Waterstraalsnijden
Watersnijden is een moderne snijtechnologie, waarbij met een zeer dunne waterstraal onder hoge druk moeiteloos in harde materialen, ingewikkelde vormen worden uitgesneden. Watersnijden is een koud proces. Er komt geen warmte vrij, het materiaal blijft spanningsvrij, zodat zeer precies wordt gesneden. Het materiaal verkleurt niet. En er treedt ook vrijwel geen braamvorming op, zodat nabewerking meestal niet nodig is. Toleranties tot 0.1 mm zijn mogelijk.

Materialen kunnen tot een dikte van 100 millimeter worden gesneden. Niet alleen onder een hoek van 90º, maar ook onder een hoek van bijvoorbeeld 45º. In het platte vlak en in 3D. Kijk voor een lijst van materialen, die in aanmerking komen voor watersnijden op onze pagina materialen.

Aanvullende bewerkingen tot een compleet product
Behalve watersnijden heeft Watersnijden Zeeland het machinepark voor een reeks aanvullende bewerkingen om een compleet product te leveren. Bijvoorbeeld kanten, uithoeken, parelstralen, hydraulische schaar, enz.

Offerte ontvangen?
Waterstraalsnijden wordt middels CAD-computerprogramma’s aangestuurd, zodat strakke bogen of ingewikkelde figuren geen enkel probleem zijn. Niet alleen Auto-CAD, maar ook andere op vectoren gebaseerde programma’s, zoals Illustrator en Coreldraw kunnen na omzetting in DXF worden verwerkt. Download hier de pdf Aanleveren van bestanden voor een snelle en correcte verwerking en stuur uw aanvraag naar info@watersnijdenzeeland.nl

Cortech Yerseke
Watersnijden Zeeland is een onderdeel van Cortech Yerseke b.v. Cortech heeft een jarenlange ervaring in het ontwerpen en realiseren van machines in de voedingsmiddelenindustrie, speciaal de schelpdiersector en de agro-industrie, in binnen en buitenland. Zie ook www.cortech.nl

Watersnijden Zeeland richt zich zowel op ondernemingen als particulieren.

Watersnijden is een dienstverlening, waarbij we ons richten op zowel ondernemingen als particulieren. Voor machine-onderdelen of complete producten. Uniek of in serie. U kunt een ontwerp of tekening (digitaal) aanleveren. Download hier de pdf Aanleveren van bestanden voor een snelle, correcte verwerking. Desgewenst kunnen we ook zelf in Auto-CAD een digitale werktekening voor u verzorgen.

Continuïteit
Bij Watersnijden Zeeland zijn verschillende watersnijmachines full time in bedrijf. Zo is de continuïteit goed gewaarborgd.

Referenties

Bekijk alle referenties »

Contact

Watersnijdenzeeland.nl

P/a Cortech Yerseke B.V. Krab 7 (Industrieterrein Olzendepolder) 4401 PA Yerseke - Nederland