Rubber watersnijden

Watersnijden van rubber
Bent u op zoek naar een specialist in het watersnijden van rubber? Neem dan contact op met Watersnijden Zeeland. Wij plaatsen het door u gewenste patroon in het juiste digitale bestand en snijden tot op 0.01 mm nauwkeurig in bijna elk gewenst materiaal.

Ruime ervaring
Watersnijden Zeeland heeft ruime ervaring in het waterjet snijden van rubber. Bekijk onze brede ervaring in diverse sectoren als industrie, automotive en de maritieme industrie. Klik hier voor de referenties.

Aanvullende bewerkingen tot een compleet product
Behalve watersnijden heeft Watersnijden Zeeland het machinepark voor een reeks aanvullende bewerkingen om een compleet product te leveren. Bijvoorbeeld kanten, uithoeken, parelstralen, hydraulische schaar, enz.

Offerte ontvangen?
Waterstraalsnijden wordt middels CAD-computerprogramma’s aangestuurd, zodat strakke bogen of ingewikkelde figuren geen enkel probleem zijn. Niet alleen Auto-CAD, maar ook andere op vectoren gebaseerde programma’s, zoals Illustrator en Coreldraw kunnen na omzetting in DXF worden verwerkt. Download hier de pdf Aanleveren van bestanden voor een snelle en correcte verwerking en stuur uw aanvraag naar info@watersnijdenzeeland.nl

Referenties

Bekijk alle referenties »

Contact

Watersnijdenzeeland.nl

P/a Cortech Yerseke B.V. Krab 7 (Industrieterrein Olzendepolder) 4401 PA Yerseke - Nederland